سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ثبت نام ایمیل ایرانی با دامنه ir

 

ثبت نام ایمیل ایرانی با دامنه ir

 

شاید زمانی که تاملینسون معروف، همان مخترع ایمیل، برای جداکردن بخش‌های مختلف یک آدرس ایمیل به‌دنبال یک کاراکتر مناسب می‌گشت و درنهایت @ را انتخاب کرد، فکرش به اینجای داستان نمی‌رسید که سال‌ها بعد این سرویس قدرتمند و محبوب و البته پرکاربرد تا این‌حد طرفدار پیدا کند.

امروزه روز بروز به خدمات اینترنتی اضافه می‌شود. یکی از انواع خدمات اینترنتی خرید آنلاین از فروشگاه‌های آنلاین می‌باشد. معمولا” تمام فروشگاه‌های آنلاین هنگام خرید نیاز به ثبت نام دارند. شما باید در سایت فروشگاه ثبت نام کنید ، نام و نام خانوادگی ، نشانی ، شماره تلفن و ایمیل خود را وارد نمایید تا بتوانید فرآیند خرید را تکمیل نمایید. علت درخواست ایمیل آن است که فروشنده می‌خواهد پس از خرید صورت‌حساب را برای شما ارسال کند. گزینه ورود ایمیل برای شما رانندگان محترم که ممکن است کمتر با این مبحث آشنایی داشته باشید، مانند ترمزی عمل می‌کند که از خرید منصرف شوید.

امروز ایمیل همچنان به‌عنوان اصلی‌ترین راه ارتباطی به‌خصوص در مناسبات سازمانی و تیمی مطرح است. البته که شرکت‌های ارایه‌کننده‌ی این سرویس در سطح بین‌المللی مانند جیمیل و یاهو و هات میل و دیگران حالا برای خودشان برو بیایی دارند و این حجم از اطلاعات و اسنادی که از کاربران سراسر جهان در پایگاه داده‌ی آن‌ها وجود دارد هر شخص یا سازمانی را برای تصاحبش وسوسه می‌کند.

همین موضوع و نگرانی درمورد حفظ و نگهداری این اطلاعات، برخی کشورها را به این فکر انداخت که سرویس ایمیلی جداگانه برای خودشان دست و پا کنند تا اطلاعات مردم آن کشور به‌واسطه‌ی استفاده از ایمیل در دست سرویس‌های جاسوسی نیفتد.

چندی پیش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نامه ای خطاب به رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دستور داد: برای حفظ امنیت اطلاعات استفاده از ایمیل های خارجی مانند یاهو و جی میل برای اپراتورها ممنوع شود.

در این بین موفقیت‌هایی هم در میان برخی ملل درحال توسعه در طراحی و ساخت ایمیل ملی برای استفاده‌ی داخلی در کشورشان دیده شد.

ارتباطات سازمانی با ایمیل ایرانی؟!

اما امروز در کشور ما، باوجود گذشت نزدیک به یک دهه از آغاز به‌کار سرویس‌های ایمیل ایرانی، اقبال عمومی کاربران برای استفاده از آن‌ها تفاوت چندانی نکرده است.

وجود محدودیت حجمی و عملکرد ضعیف برخی از  این سرویس‌ها در رابط کاربری، مانع از گسترش استفاده‌ی آن‌ها در سطح وسیع می‌شود.

هرچند که وجود دارند سازمان‌ها و اداراتی که به‌دلیل مسئله‌ی امنیت اطلاعات و منع استفاده از سرویس‌های خارجی در مجموعه‌ی خودشان از ایمیل‌های وطنی برای ارتباطات سازمانی استفاده می‌کنند.

از همین رو در ادامه به معرفی این دو ایمیل ملی و مورد تایید وزارت ارتباطات که این روزها کاربران بسیار زیادی دارد می پردازیم و همچنین چند پست الکترونیکی دیگر را نیز که پایه ای ایرانی و ملی دارند را به شما معرفی خواهیم کرد

اما متاسفانه عملکرد ضعیف سرویس‌های ارایه‌دهنده‌ی ایمیل داخلی باوجود حمایت دولت از خدمات این چنینی برای افزایش امنیت در نگهداری از اطلاعات، تغییری نکرده و اگر هرچه زودتر در نوع کار و تفکر خود، تفاوتی ایجاد نکنند و به فکر  ارایه‌ی سرویسی در خور شان کاربر ایرانی نباشند قطعا سرنوشت خوبی در انتظارشان نخواهد‌بود.

ازجمله سرویس‌های ایمیل ایرانی که امروز کاربران داخلی کم‌کم با شنیدن نام آن‌ها  واکنش نشان می‌دهند و حداقل یک‌بار سابقه‌ی استفاده و کار با آن‌ها را داشته‌اند می‌توان به  چاپار، وطن‌میل، میهن‌میل، ایران وب‌میل، رایانا، آی‌کن فرزین، میل‌فا و سرویس پست اشاره کرد.

از میان این چند نامی که بیشتر از بقیه‌ی سرویس‌های ایرانی با عنوان ایمیل ایرانی یا ایمیل ملی به گوش شما خورده‌‌اند، سرویس‌های چاپار، ایران وب‌میل و پست در میان کاربران از محبوبیت بیشتری برخوردارند.

منبع:

ایمیل ایرانی